Новости

[IncoreSoft] VEZHA Face Recognition: Підвищення суспільної безпеки з технологією розпізнавання осіб

 

Дізнайтесь про ключові переваги VEZHA Face Recognition для громадської безпеки

 
У світі сучасних технологій, відеоаналітика стає все більш важливим інструментом для підвищення рівня громадської безпеки, покращення суспільного комфорту та оптимізації бізнес - процесів. 
 
Компанія IncoreSoft, відома своїми інноваційними рішеннями для аналізу відео, представляє Vezha Face Recognition - передову систему відеоаналітики для розпізнавання осіб у потоці людей, визначення статі, віку та етнічної приналежності людини в реальному часі. 
Завдяки алгоритмам штучного інтелекту, система з високою точністю і швидкістю ідентифікує обличчя, навіть якщо людина носить капелюх, маску, окуляри або перебуває у русі чи умовах недостатнього освітлення. Це робить даний модуль ідеальним рішенням для широкого спектру завдань, пов'язаних із безпекою в громадських місцях з високим ступенем прохідності людей.
 
 
Як працює Vezha Face Recognition?
 
  1. Захоплення зображення: процес фіксації обличчя, що потрапляють у поле зору камер спостереження та інших відеопристроїв (дронів, натільних камер тощо).
  2. Попередня обробка даних: зображення обробляються для поліпшення якості та виявлення заданих ключових характеристик.
  3. Ідентифікація особи: за допомогою алгоритмів ШІ відбувається аналіз зображення, визначення статі, віку розпізнаної людини та порівняння з базою даних осіб, які потребують ідентифікації.
  4. Повідомлення про розпізнаних осіб зі списку, створення міток для відеоархівів, формування необхідних звітів.
Функціонал:
 
  • Точність ідентифікації досягає 99,35%
  • Нелімітована кількість камер у системі 
  • Необмежена кількість списків (білий, чорний, VIP та ін.) для фізичних осіб 
  • Розпізнавання займає до 0,1 секунди при пошуковій базі в 1 млн осіб
  • Визначення статі та віку
  • Обмеження доступу до повідомлень для певної групи користувачів
  • Продуктивність до 2000 кадрів/с у HD-відео 1080p
  • Пошук (з можливістю фільтрації) даних розпізнавання в архіві 
  • Робота зі списками: створення білих/чорних списків 
  • Налаштування сповіщень: надсилання в систему, на E-mail/Telegram/SMS
  • Можливість отримувати звіти за годину, день, тиждень чи місяць 
  • Підтримка імпорту (CSV) та експорту бази даних (EXCEL/PDF/СSV/JSON) 
  • Підтримка роботи з файлами AVI, JPEG, BMP 
  • Українізований інтерфейс користувача та адміністратора
  • Менеджер керування подіями для відправлення даних у зовнішні системи
  • API інтеграції

 
Переваги для громадської безпеки:
 
Безпечне місто. В рамках концепції «Розумне місто», дана відеоаналітика може використовуватися для моніторингу та аналізу поведінки громадян, підвищуючи загальний ступінь захисту та комфорту.
 
Рітейл. Vezha FR з легкістю інтегрується із системами контролю доступу, забезпечуючи ефективне керування входом та виходом на об'єкти. Це особливо важливо для організацій, де потрібний суворий контроль за доступом персоналу та відвідувачів.
 
Освітні заклади. Модуль розпізнавання осіб дозволяє підвищити рівень безпеки студентів і викладачів, контролюючи доступ на території шкіл і університетів.
 
Громадські місця. Система дає змогу оперативно ідентифікувати та реагувати на підозрілі дії на концертах, спортивних змаганнях та інших масових заходах.
 
Громадський транспорт. Модуль допомагає виявити і попередити потенційні загрози в метро, аеропортах і на залізничних станціях.
 
Ефективне розслідування інцидентів. Vezha Face Recognition надає важливі дані та докази для розслідування інцидентів. Аналіз даних про осіб, їх поведінку та дії дозволяє оперативно виявляти та попереджати злочини.
 
Безпека даних. Розробники системи приділяють особливу увагу захисту персональних даних, використовуючи найсучасніші методи шифрування та зберігання інформації.
 
Інтеграція передових технологій в сучасне повсякдення – важливий крок на шляху до створення безпечних та комфортних умов для суспільства. Відеоаналітики Vezha Face Recognition відкриває нові горизонти для міст, громадських інститутів та бізнесу, сприяючи формуванню більш захищеного і зручного для життя та роботи світу.
 
З усіх додаткових питань щодо замовлення та тестування продуктів VEZHA звертайтеся до відділу продажів IQ Trading: 
 
Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Керівник відділу продажів
тел.: +380 44 351 14 37 (вн. 139)
моб.:  +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua