Новости

[Suprema] BioStation 3 — нова система контролю доступу

 

Suprema, світовий лідер у сфері контролю доступу та біометрії, представляє BioStation 3 — новий стандарт у галузі контролю доступу для підвищення рівня безпеки в межах організації будь-якого масштабу.
 
Термінал BioStation 3 менший за попередню модель, водночас він має найширшу функціональність. Завдяки використанню передової системи розпізнавання облич, застосуванню облікових даних для доступу й наявності практичних функцій, пристрій BioStation 3 є найпростішим, надійним, безпечним і зручним рішенням для фізичного захисту організації та персональних даних користувачів.
 
BioStation 3 пропонує декілька методів безконтактного доступу:
 
  • Розпізнавання облич;
  • Контроль доступу за допомогою мобільного пристрою;
  • QR-код і штрихкод;
  • RFID-картка.
Новий пристрій є простим у встановленні з можливістю масштабування в будь-якому середовищі — від невеликих офісів до великих промислових споруд. BioStation 3 має тонку та компактну конструкцію, а також просто встановлюється завдяки підтримці технологій Wi-Fi і POE+. Користувальницький USB-хост, підключений до гнізда SIM-карти, порту RS232, тощо, дозволяє легко розширити функціональні можливості. Термінал зі ступенями захисту IP65 та IK06 можна використовувати як у приміщенні, так і на вулиці.
 
Найвищий рівень захисту конфіденційності при використанні BioStation 3 гарантується виданим сертифікатом ISO/IEC 27001.
 
Для попередження кібератак BioStation 3 оснащений вбудованою платформою Secure Element (SE), а також доповнюється обліковими даними шаблону обличчя на мобільному пристрої (Face Template on Mobile).
 
Детальну інформацію по BioStation 3 ви можете знайти в брошурі за посиланням: https://bit.ly/suprema_biostation3
 
З усіх додаткових питань щодо замовлення та тестування продуктів Suprema звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:
 

Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Менеджер з розвитку бізнесу
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua