[Suprema] Оновлення веб-платформи СКД BioStar 2

Компанія Suprema Inc. анонсувала випуск оновленої версії програмного забеспечення          BioStar 2 v2.9.6

Короткий довідник

BioStar 2 – інтегрована веб-платформа, яка забезпечує комплексну функціональність систем біометричного контролю доступу, обліку робочого часу, управління відвідувачами та ведення відео-журналів подій. Це - потужне і в той же час гнучке рішення використовується на об'єктах різного масштабу та призначення, включаючи приватні та комерційні будівлі, виробничі підприємства, освітні заклади, медичні центри та урядові організації. BioStar 2 постачається з SDK і веб-API для інтеграції зі стороннім програмним забезпеченням.

Всі пристрої контролю доступу Suprema сертифіковані Міжнародною організацією зі стандартизації (ISO) і відповідають вимогам GDPR і CCPA. Вся особиста інформація і біометричні відомості, що зберігаються на пристроях Suprema, шифруються алгоритмом AES, а ключі шифрування зберігаються в криптографічних мікросхемах (SecureElement) і надійно захищені.

Що нового в BioStar 2 v2.9.6?

• Оновлений інтерфейс адміністратора: У версії v2.9.6 представлено модернізоване, більш інтуїтивно зрозуміле та зручне у використанні адміністраторське меню. Це значно полегшує налаштування та керування системою. Користувачі можуть регулювати інформаційні панелі під свої потреби, що дозволяє швидше отримувати доступ до найважливішої інформації та функцій.
  • Розширені можливості звітів: Включено нові типи звітів та вдосконалені інструменти для аналізу даних, що дозволяє адміністраторам більш ефективно відстежувати та керувати інцидентами безпеки.
  • Покращені алгоритми шифрування: В оновленій версії застосовані надійніші методи шифрування даних. Двофакторна аутентифікація (2FA) забезпечує додатковий рівень захисту від несанкціонованого доступу та витоку інформації.
  • Поліпшення продуктивності: BioStar 2 v2.9.6 включає оптимізацію у структурі бази даних, що дозволяє значно збільшити швидкість обробки відомостей та підвищити загальну продуктивність системи.
  • Масштабованість: Оновлення в архітектурі програмного забезпечення дають змогу ефективніше масштабувати систему, підтримуючи роботу з великою кількістю користувачів та пристроїв.
  • Підтримка нових пристроїв Suprema: Повна сумісність з останніми біометричними пристроями Suprema, включаючи новинки сканерів відбитків пальців та терміналів розпізнавання облич.
  • Підтримка мобільних пристроїв: Покращена підтримка мобільних пристроїв. Можливість віддаленого керування та моніторингу системи через смартфони та планшети.
Переваги для користувачів

Оновлена версія програмного забезпечення BioStar 2 v2.9.6 є важливим кроком на шляху до підвищення рівня безпеки, продуктивності та зручності використання у різних умовах експлуатації. Вдосконалені функції дозволяють клієнтам бути впевненими у захисті своїх даних та об'єктів. Поліпшена продуктивність і масштабованість роблять систему більш гнучкою та адаптованою до різних вимог. Оновлений інтерфейс та розширені параметри звітності сприяють більш ефективному управлінню та моніторингу. Цей широкий спектр нових можливостей та покращень відповідає потребам навіть найвибагливіших користувачів.

Suprema Inc. продовжує демонструвати своє лідерство та прихильність до інновацій і якості у сфері біометричних рішень та систем контролю доступу.

З питань замовлення, тестування та обслуговування обладнання Suprema Ви можете звернутися до офіційного дистриб’ютора в Україні – компанії IQ Trading.

Керівник відділу продажів
тел.: +380 44 351 14 37 (вн. 139)
моб.:  +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua