Новости

[Suprema] Інтеграція BioStar2 із Mantech Continuous Cluster Server (MCCS)

 

Suprema, світовий лідер у сфері контролю доступу та біометрії, оголосила про успішну інтеграцію своєї платформи безпеки BioStar 2 із Mantech Continuous Cluster Server (MCCS), рішенням високої доступності, наданим корейським постачальником ІТ-послуг Mantech.
 
BioStar 2 — це комплексна платформа керування доступом, яка керує критично важливими даними безпеки. Завдяки інтеграції з MCCS BioStar 2 здатний підвищити стабільність системи та розширити безперервність обслуговування. Це також забезпечує більшу економічну ефективність, продуктивність і доступність для клієнтів BioStar 2 за рахунок мінімізації витрат ресурсів на управління збоями, таких як робоча сила, програми та додаткове сховище.
 
MCCS, система відновлення після відмови BioStar 2, використовує автоматичне відновлення після відмови та реплікацію в реальному часі, щоб запобігти простою сервера, втраті даних і збоям системи. Він може виявити збій серверів, сховищ, мереж, служб додатків і операційних систем. Коли виникає збій, він автоматично перемикається на систему резервного копіювання та копіює дані в режимі реального часу, щоб компанія могла захищати критично важливі дані 24/7 без простоїв.
 
«Інтеграція з MCCS дозволила BioStar 2 надавати нашим корпоративним клієнтам ще більш безпечну та захищену платформу, ніж будь-коли, — сказав генеральний директор Suprema Ханчул Кім, — Suprema постійно докладатиме зусиль для покращення можливостей BioStar 2, задовольняючи потреби всіх наших клієнтів, від невеликих офісів до великих підприємств».
 
Звертаємо вашу увагу, що з 1 серпня 2022 р. відбудеться підвищення цін на продукцію Suprema. Це вимушений крок, який дозволить компанії Suprema, при наявних ускладненнях умов ринку та підвищенні витрат на виробництво, і надалі надавати клієнтам якісні рішення та послуги.
 
З усіх додаткових питань щодо замовлення та тестування продуктів Suprema звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:
 

Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Менеджер з розвитку бізнесу
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua