Новости

[IncoreSoft] Революційна розробка з оптимізації від IncoreSoft
За останні роки кількість відеоданих, які необхідно обробляти, наприклад, Дата центрам міст, збільшилася в геометричній прогресії. У зв'язку з необхідністю аналізу великих обсягів інформації питання оптимізації продуктивності таких систем вийшло на перший план.
 
Компанія IncoreSoft провела повну оптимізацію ядра аналітики, чим зробила свої продукти універсально зручними та такими, що суттєво заощаджують матеріальні та людські ресурси.
 
Рішення для відеоспостереження та відеоаналітики на основі штучного інтелекту все частіше використовуються у різних галузях. Але побудування розумних та безпечних міст, сучасної дорожньої інфраструктури та логістики вимагають встановлення великої кількості камер відеоспостереження. Вони продукують об'ємні масиви інформації та потребують коштовного обслуговування.
 
В результаті — виявлення подій в режимі реального часу, генерація попереджень та їх аналітика зробила рішення з відеоаналітики ресурсомісткими як для мережі, так і для проведення обчислень й зберігання даних.
Компанія IncoreSoft поставила собі за мету розв'язати ці проблеми й з успіхом впоралася!
 
Завдяки революційній розробці від IncoreSoft, продуктивність обробки відео збільшена до можливостей обробки на одній відеокарті більш ніж 100 відео потоків.
 
Це в підсумку сприяє зменшенню майже в 4 рази ресурсів, потрібних системі, та значним матеріальним заощадженням в оснащені системним обладнанням.
 
Повна оптимізація ядра аналітики, проведена IncoreSoft, вирішила багато суттєвих проблем:
  • дозволила істотно зменшити кількість місць встановлення обладнання;
  • що своєю чергою також потребує меншого об’єму живлення, навантаження на електромережу, вкладання коштів та залучення персоналу для встановлення обладнання;
  • скоротила кількість співробітників, які потрібні у штатній роботі та обслуговуванні системи;
  • в рази зменшила необхідність у використанні вартісного обладнання, зокрема, відеокарт.
Ця колосальна економія на всіх етапах закупівлі, встановлення та експлуатації рішень відеоаналітики робить програмні продукти IncoreSoft унікальними з точки зору вкладання первинних коштів, ресурсів на обслуговування, та ергономіки роботи системи. А враховуючи те, що ці рішення ще й гнучкі та зрозумілі, вони стають ідеальним вибором як для використання приватними фірмами, так і Дата центрами міст.

З усіх додаткових питань щодо замовлення та тестування продуктів IncoreSoft звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:
 

Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Менеджер з розвитку бізнесу
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua