Новости

[Legrand] Нова серія електроінсталяційних виробів NILOÉ™ Step
 
 

Сумісна із потребами будь-якого будинку та ідеальна для повсякденного життя, серія NILOÉ™ STEP поєднує в собі дизайн, безпеку та функціональність. 

 

ОНОВЛЕНА КЛАСИКА ТА ВЕЛИКІ МОЖЛИВОСТІ

Новий та сучасний дизайн, досконалі прямі форми, що пасують до будь-якого інтер’єру. Серія Niloé™ Step — це великий вибір ідеальних електроінсталяційних виробів. Кожен механізм і кожна рамка мають витончений вигляд. Поєднання чотирьох базових кольорів механізмів з десятьма кольорами рамок створює нескінченне поле для експериментів.

ПРОСТЕ РІШЕННЯ

Монтаж Niloé™ Step на гвинтах або на захватах — легко встановити, швидко фіксувати. Механізми в комплекті з лицьовими панелями одного з чотирьох базових кольорів на вибір: Білий, Алюміній, Сталь, Чорний. Декоративні рамки встановлюються на супорти без зусиль.

УНІВЕРСАЛЬНИЙ ВИБІР

Насолоджуйтесь свободою вибору з Niloé™ Step. Лінійка управління освітленням включає широку гаму механізмів: вимикачі, перемикачі з підсвіткою і без, кнопки, світлорегулятори, вимикачі жалюзі. Силові розетки без заземлення, з заземленням, зі шторками, вологозахисні з кришкою. Безліч інформаційних та мультимедійних механізмів. Нові функції зарядки з USB. Допоміжні механізми та аксесуари. Універсальні багатопостові декоративні рамки — до 5 постів, для горизонтального та вертикального встановлення.

ВСТАНОВЛЕННЯ ЛИШЕ ЗА 2 КРОКИ

Легкий монтаж, швидке завершення. Зі вставкою Niloé™ Step ви спрощуєте процес встановлення.

ВАРІАНТИ МОНТАЖУ РАМИ

Рами можуть бути встановлені горизонтально і вертикально, і доступні від 1 до 5 рядів. Легке вирівнювання вставок системою напрямних. Принцип гребня та канавки Niloé™ Step забезпечує спрямування та позиціонування в горизонтальному і вертикальному напрямку.

СКОРОЧЕНИЙ ЧАС УСТАНОВКИ

  • Швидке та просте встановлення: рама та кришка або коромисло встановлюються безпосередньо на вставку шляхом замикання спереду. Розетки монтуються без центрального гвинта посередині (без інструментів).
  • Більш практичний монтаж: Зменшена глибина монтажу завдяки нижнім вставкам, які займають менше місця та полегшують регулювання в монтажній коробці.
  • Автоматичні з'єднувальні клеми: підключіть провідник швидко і без інструментів. Лише кілька секунд, щоб підключитися до вставки.
  • Вставки захищені від прямого контакту з струмопровідними елементами на етапі встановлення.

ПЕРЕМЕКАЧІ

РОЗЕТКИ

СУЧАСНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ВАШОГО БУДИНКУ

Широкий асортимент товарів, надійний вибір. Niloé™ Step пропонує вам повну лінійку продуктів із сучасними та надійними рішеннями для ваших індивідуальних потреб, таких як:

 
Лінійка Niloé™ Step виробляється в ЄС та вже доступна для замовлення зі складу IQ Trading в Україні. Для партнерів, зацікавлених в співпраці по Niloé™ Step, є можливість надання стендів (на певних умовах).
 
Компанія IQ Trading є офіційним дистриб'ютором продукції Legrand на території  України. З повним переліком продукції, яку ми пропонуємо, та з актуальними цінами на неї ви можете ознайомитись у прайс-листах за посиланням http://iqtrading.com.ua/partneram/pricelists/
 
З усіх питань отримання партнерських цін, наявності товару на складі, а також надання стендів звертайтесь до нашого відділу продажу:
 

IQ Trading Group

87-А, вул. Межигірська 04080 м. Київ, Україна
тел.: +380 (44) 351-14-37
e-mail: iqcs@iqtrading.ua

Менеджери Legrand:

Микола Мадінов
тел.: +380 (44) 351-14-37 (вн. 105)
моб.: +380 (95) 794-05-17 (Viber)
e-mail: n.madinov@iqtrading.ua

Дмитро Трушін
тел.: +380 (44) 351-14-37 (вн. 120)
моб.: +380 (50) 648-55-68 (Viber)
e-mail: d.trushin@iqtrading.ua