Новости

[Legrand] Компанія IQ Trading провела сертифіковане навчання з Eliocad2

21 квітня компанія IQ Trading, офіційний дистриб'ютор продукції Legrand на території України, провела сертифіковане навчання для партнерів з системи Eliocad2.

Курс навчання включав:

  • Загальна інформація та конкурентні переваги системи  Eliocad2; 
  • Детальний аналіз функціональних і технічних особливостей при проектуванні та монтажі системи  Eliocad2;
  • Практичні навчання з монтажу та виконанню пуско-налагоджувальних робіт системи;
  • Екзаменаційна частина.  

Eliocad2  — це інноваційне рішення для закладів охорони здоров'я від Legrand, система з високою енергоефективністю в поєднанні із забезпеченням максимального комфорту пацієнтів та обслуговуючого персоналу. 

Система Eliocad2 широко використовується у країнах Європи та в Україні. Система ефективно працює в Інституті кардіології ім. акад. М.Д. Стражеска, Клінічній лікарні «Феофанія», готелях, госпісах, стоматологічних клініках, центрах реабілітації та в багатьох інших приватних і державних закладах. Перші інсталяції  автоматизованих систем виклику медичного персоналу від Legrand в Україні були виконані більше 10-ти років тому і ці системи досі надійно працюють.

Наразі, у військовий час, використання систем автоматизованого виклику персоналу набуло особливої актуальності для забезпечення належного догляду за пацієнтами при лікуванні та реабілітації військових і цивільних осіб. Слід також враховувати, що в Україні прийнято ДБН, які є обов’язковими до виконання при проектуванні нових медичних та реабілітаційних закладів, а також для готелів і госпісів.

Дізнайтеся більше про  Eliocad2 та ознайомтесь із відгуком на систему, яка вже багато років працює в Клінічній лікарні «Феофанія» —  https://bit.ly/iq_eliocad2 

Компанія IQ Trading має великий досвід роботи з партнерами у проектуванні, супроводі на всіх стадіях реалізації та пуско-налагоджувальних роботах по системі Eliocad2. З повним переліком продукції, яку ми пропонуємо, та з актуальними цінами на неї ви можете ознайомитись у прайс-листах за посиланням http://iqtrading.com.ua/partneram/pricelists/

З усіх питань отримання партнерських цін та наявності товару на складі звертайтесь до нашого відділу продажу:

IQ Trading Group

87-А, вул. Межигірська 04080 м. Київ, Україна
тел.: +380 (44) 351-14-37
e-mail: iqcs@iqtrading.ua

Менеджери Legrand:

Микола Мадінов
тел.: +380 (44) 351-14-37 (вн. 105)
моб.: +380 (95) 794-05-17 (Viber)
e-mail: n.madinov@iqtrading.ua

Дмитро Трушін
тел.: +380 (44) 351-14-37 (вн. 120)
моб.: +380 (50) 648-55-68 (Viber)
e-mail: d.trushin@iqtrading.ua