Новости

[Legrand] Компанія Legrand придбала постачальника рішень для дата-центрів USystems
Компанія Legrand розширила свою пропозицію рішень для центрів обробки даних, придбавши компанію USystems.
 
Придбання всього портфоліо USystems, яке включає найсучаснішу технологію охолодження ColdLogik, ще більше зміцнить позиції Legrand у наданні рішень ефективних та надійних систем охолодження на невпинно зростаючому ринку центрів обробки даних, зокрема, для високопродуктивних обчислень (HPC) та мікро дата центрів.
 
Асортимент рішень для охолодження та інноваційних шаф USystems допомагає центрам обробки даних скоротити загальні рахунки за електроенергію, що згодом знижує викиди вуглекислого газу. Ефективні технології USystems дозволяють клієнтам досягти необхідної щільності ІТ обладнання у поєднанні з безпрецедентним рівнем сталої ефективності охолодження.
 
Наприклад, лінійка модернізованих та нових охолоджувачів задніх дверей ColdLogik забезпечує ефективне та стійке охолодження в діапазоні від 0,1 до 200 кВт плюс на стійку. Це особливо важливо на ринку мікроцентрів обробки даних (MDC), де USystems розробила свою технологію ColdLogik, яка займає менше одного квадратного метра площі і підходить для більшості периферійних додатків.
 
Більше інформації ви можете отримати за посиланнями:
 
 
Компанія IQ Trading є офіційним дистриб'ютором продукції Legrand на території України та постачає продукцію для центрів обробки даних відомих брендів, що належать компанії Legrand: Minkels, Raritan, Servertech.
 
З повним переліком продукції, яку ми пропонуємо, та з актуальними цінами на неї ви можете ознайомитись у прайс-листах за посиланням http://iqtrading.com.ua/partneram/pricelists/
 
З усіх питань отримання партнерських цін та наявності товару на складі звертайтесь до нашого відділу продажу:
 

IQ Trading Group

87-А, вул. Межигірська 04080 м. Київ, Україна
тел.: +380 (44) 351-14-37
e-mail: iqcs@iqtrading.ua

Менеджери Legrand:

Микола Мадінов
тел.: +380 (44) 351-14-37 (вн. 105)
моб.: +380 (95) 794-05-17 (Viber)
e-mail: n.madinov@iqtrading.ua

Дмитро Трушин
тел.: +380 (44) 351-14-37 (вн. 120)
моб.: +380 (50) 648-55-68 (Viber)
e-mail: d.trushin@iqtrading.ua