Новости

[Hanwha Vision] Hanwha Techwin змінює назву на Hanwha Vision і розширює портфель пропозицій

Компанія Hanwha Techwin оголосила про зміну назви на Hanwha Vision та розширює портфель пропозицій в якості глобального постачальника рішень для відеоспостереження.

Компанія готова представити споживачам рішення для спостереження наступного покоління, які об’єднують в собі штучний інтелект (AI) та хмарні технології, а також забезпечують розуміння бізнес-операцій клієнтів і стимулюють інновації на глобальному ринку.
 
«Дедалі розвиваючи нашу основну конкурентоспроможність за допомогою інновацій, ми продовжуватимемо вирішувати проблеми наших клієнтів, додаючи нові можливості за допомогою передових рішень для спостереження», — сказав Сун-Хонг Ан, президент і генеральний директор Hanwha Vision.
 
«У міру того як ми розширюємо наш бізнес від моніторингу відеоспостереження та аналізу після подій, ми будемо надавати персоналізовану інформацію за допомогою аналітики великих даних і ефективних рішень, які не тільки запобігають інцидентам, але й реагують на них у режимі реального часу. Наші нові рішення для спостереження будуть корисними для вдосконалення операційних стратегій клієнтів», — додав генеральний директор Сун-Хонг Ан. 
 
У відповідності до цього розвитку бізнесу Hanwha Vision поступово проводить ребрендинг своїх закордонних дочірніх компаній, продуктів і рішень відповідно до ринкових умов.
 
З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Hanwha Vision звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:
 
Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Менеджер із розвитку бізнесу
тел.: +380 44 351 14 37 (вн. 139)
моб.:  +380 95 906 19 44 (Viber)