Новости

[Hanwha] Нові монітори SMT-3231PV, SMT-2731PV Public Viewing Monitors зі штучним інтелектом

Нові монітори Hanwha Vision SMT-3231PV, SMT-2731PV Public Viewing Monitors зі штучним інтелектом для публічного перегляду загальнодоступної інформації

Компанія Hanwha Vision анонсувала новинки SMT-3231PV і SMT-2731PV - 32 і 27 - дюймові монітори для трансляції публічного контенту, оснащені передовими функціями штучного інтелекту. 
У світі, де інформація є ключем до успіху, ці інноваційні пристрої демонструють новий підхід до відображення загальних відомостей та забезпечують ще вищі рівні зручності, безпеки та взаємодії з клієнтами.
Дана серія Hanwha Vision AI PVM чудово підійде для використання в розважальних центрах, у приміщеннях роздрібної торгівлі, включаючи входи в магазини, торгові ряди та каси, в аеропортах та концертних залах, учбових закладах. 
 
Приклади експлуатації:
 
Торговельні центри: Персоналізовані рекламні кампанії та управління чергами.
Громадський транспорт: Показ розкладів руху, навігації та інформації про безпеку.
Корпоративні офіси: Оптимізація робочих процесів та проведення освітніх заходів.
Навчальні заклади: Інтерактивні дошки та системи оповіщень.
 
 
Ключові переваги:
 
  • Безцінна аналітика ШІ
Монітори SMT-3231PV і SMT-2731PV оснащені камерами з функціями інтелектуальної відеоаналітики, які забезпечують точне виявлення та класифікацію об’єктів. Наприклад, оператор може налаштувати сповіщення для конкретної зони, яка обмежена віртуальними лініями. На цій ділянці відбуватиметься детекція присутності або відсутності людини протягом встановленого періоду часу. І таким чином, при появі об’єкта на території чи перетині заданих ліній, спрацьовуватиме звукове або візуальне повідомлення. Це допомагає захистити складські приміщення та офіси від несанкціонованого проникнення. Або своєчасно виявляти злочинну діяльність та попереджати крадіжки в торгових залах супермаркетів.
Вбудовані аналітики підрахунку відвідувачів і керування чергами надають цінну інформацію для покращення та оптимізації робочих процесів в магазинах, торгових центрах. Керівництву буде набагато простіше планувати графіки для персоналу та прогнозувати періоди завантаженості, сповіщаючи операторів про відкриття додаткових кас, якщо почнуть утворюватися черги. 
Аналітика теплової карти дає змогу зрозуміти, як певний порядок розміщення продуктів на поличках і різних акцій у магазині впливає на ефективність продажів та активність людей. Для прикладу, стенд з товарами, біля якого формується найбільша кількість покупців, буде відображатись, як червона ділянка на екрані оператора.
Алгоритми ШІ спрямовані також на мінімалізацію кількості помилкових тривог, що сприяє ефективності роботи служби безпеки.
 
  • Гнучкі маркетингові можливості
Монітори AI PVM можуть використовуватись, як додатковий канал зв’язку з клієнтами в сфері торгівлі. Трансляція рекламних та інформаційних оголошень через екрани високої чіткості одночасно підвищує маркетингові можливості. Зображення різноманітних продуктів, логотипів, банерів демонструються як в статичному стані, так і в форматі слайд – шоу чи відео. Оператори можуть вмикати та вимикати AI PVM у заздалегідь визначений час, наприклад, години роботи магазину. Завдяки налаштуванням, це можна зробити віддалено через мережу.
 
 
 
  • Висока якість зображення
Hanwha SMT-3231PV і SMT-2731PV оснащенні дисплеями з високою роздільною здатністю 4K Ultra HD, що забезпечує яскраве і чітке зображення. Незалежно від умов освітлення, інформація на екрані завжди буде виглядати чітко і зрозуміло. Це робить монітори ідеальним вибором для громадських місць.
 
  • Надійність і безпека
Hanwha Vision приділяє особливу увагу надійності та безпеці своїх продуктів. Усі нові камери та пристрої повністю сумісні з NDAA та найвищими стандартами кібербезпеки. 
Моделі SMT-3231PV і SMT-2731PV обладнані системою захисту від несанкціонованого доступу та вилучення даних. 
 
Основні технічні характеристики:
 
  • Підтримка PIP і PBP
  • HDMI, Ethernet
  • Співвідношення сторін 16:9
  • Вбудований динамік (2x2 Вт)
  • Можливість кріплення VESA (100 x 100 мм / 200 x 100 мм)
  • Вбудована IP-камера 2 Мп
  • 3,06 мм фіксована лінза
  • 120 дБ WDR
  • Слайд-шоу, статичне зображення та відео 
  • Micro SD/SDHC/SDXC
  • Двонаправлений звук
SMT-3231PV і SMT-2731PV – це не просто монітори, а комплексні рішення, які підвищують ефективність бізнесу і покращують рівень обслуговування клієнтів.
 
Інновації Hanwha Vision – ваш надійний партнер у світі високих технологій і безпеки.
 
З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Hanwha Vision звертайтеся до відділу продажів IQ Trading.
 
 
Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Керівник відділу продажів
тел.: +380 44 351 14 37 (вн. 139)
моб.:  +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua