Новости

[BriefCam] Оновлена версія комплексної платформи відеоаналітики BriefCam

Компанія BriefCam, лідер інноваційних рішень відеоаналітики на основі штучного інтелекту, оголосила про випуск версії 2023 M1 своєї комплексної платформи відеоаналітики.

 
З версією 2023 M1 компанія BriefCam дебютує із заявленою на патент інновацією Custom ClassifID, а також запроваджує значні оптимізації інфраструктури платформи, підвищує продуктивність та точність роботи в режимі реального часу, а також додає нові функції для підвищення зручності щоденного використання та ефективності розслідування.
 
Основні покращення та переваги версії 2023 M1:
 
  • Custom ClassifID: За допомогою цього рішення кожна організація може визначати додаткові класи об’єктів для відеопошуку, оповіщення та розслідування на додаток до постійно розширюваного набору класів, доступних на платформі BriefCam Video Analytics.
  • Класифікація об’єктів: Завдяки класифікаціям, таким як унікальні типи транспортних засобів або співробітники в уніформі, користувачі можуть самостійно налаштовувати технологію відеоаналітики відповідно до своїх конкретних і мінливих потреб у масштабі, не надсилаючи дані за межі підприємства або не залучаючи аутсорсинг до навчання класифікатора мережі.
  • Класи та метадані: Покращено зручність використання існуючого та постійно розширюваного набору класів і атрибутів метаданих, які можна шукати, сповіщати або візуалізувати для аналізу та прийняття рішень. Удосконалений багатофункціональний інтерфейс користувача містить нові орієнтовані на клієнтів можливості, призначені для прискорення відеорозслідувань і підвищення ефективності всієї платформи.
  • Вдосконалена інфраструктура: BriefCam зміцнив свою технологію для майбутніх інновацій за допомогою значного вдосконалення інфраструктури, щоб підвищити продуктивність, точність і швидкість роботи з каналами у реальному часі.
  • Збільшена пропускна здатність: Клієнти, які оновлюються до 2023 M1 з використанням існуючої інфраструктури на базі Windows та інвестицій у апаратне забезпечення, можуть розраховувати на оптимізовану пропускну здатність до 25% як для каналів реального часу, так і для каналів з архіву. З новою версією ті, хто оновлюється до інфраструктури на основі Linux, також отримають 100% збільшену пропускну здатність для каналів реального часу. Це означає, що користувачі можуть впевнено й точно аналізувати більше відеоданих у режимі реального часу, включно з використанням прямих потоків з камер для миттєвого перегляду та дослідження відео, використовуючи менше обладнання та нижчу загальну вартість володіння системою.
Детальніше ознайомитися з технологіями BriefCam можна за посиланням https://bit.ly/briefcam-technology
 

З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів BriefCam звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:

Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Менеджер з розвитку бізнесу
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua