Новости

[Axis] Нова AXIS Q9307-LV - універсальна відеокамера для аудіовізуального моніторингу

Компанія Axis Communications анонсувала випуск багатоцільової купольної камери AXIS Q9307-LV для аудіовізуального моніторингу!

 
AXIS Q9307-LV оснащена функціями чіткого відео, двостороннього аудіо, відеоаналітики, світлодіодними індикаторами, що підвищує безпеку та ефективність роботи в таких сферах, як охорона здоров’я, транспорт, рітейл.
 

 
Ця ультрасучасна камера дає можливість оптимізувати ресурси персоналу за допомогою проактивного відеоспостереження. Наприклад, її можна використовувати для моніторингу за пацієнтами та процесами в медичних закладах. До того ж, AXIS Q9307-LV має вбудований динамік і аналітику виявлення нападів кашлю та напруженого голосу, що створює додатковий звуковий вимір. А це сприяє ще активнішому управлінню подіями.
 

Також дана модель чудово підійде для відеонагляду в кабіні водія чи пасажирському вагоні громадського транспорту. Або можна дистанційно виявляти та реагувати на бездіяльність працівників, застосовуючи її в магазинах і середовищах роздрібної торгівлі.
 
Ключові переваги:
 
  • Мультифункціональний пристрій
AXIS Q9307-LV об’єднує аналітику аудіо та відео в одному пристрої, надаючи цінну інформацію, на основі якої ви можете вчасно реагувати на інциденти. Крім того, відеокамера оснащена чотирма вбудованими мікрофонами та динаміком із функцією приглушення шумів,що забезпечує чіткий двосторонній аудіозв’язок. Таким чином, можна з легкістю передавати та отримувати аудіо навіть на віддаленому режимі. Передові технології Lightfinder 2.0, Forensic WDR і OptimizedIR забезпечують чітке і якісне зображення 5 МП за будь-яких умов освітлення.
 
  • Конфіденційність та безпека  
Завдяки функції AXIS Live Privacy Shield є можливість дистанційно контролювати дії, зберігаючи конфіденційність у режимі реального часу.
 

 
Світлодіодні та аудіоіндикатори дають змогу бачити та відстежувати, коли камера записує відео, а коли використовується аудіо. Або їх можна вимкнути для більш дискретного моніторингу.
 
До того ж, Q9307-LV має компактний розмір, антивандальний корпус рейтингу IK08, який виготовлений з високоякісного пластику і не псується при регулярному очищенні хімічними миючими та дезінфікуючими засобами.
 
Апаратна платформа кібербезпеки Axis Edge Vault надійно захищає конфіденційну інформацію від несанкціонованого доступу.
 
  • Економічне рішення
Поєднуючи відео, аудіо, аналітику та світлодіоди в одному пристрої, AXIS Q9307-LV забезпечує економічне рішення. Встановлюючи лише один дивайс шляхом інсталяції в одну точку, ви тим самим знижуєте витрати на кабелі та ліцензії, оскільки ключові функції вже вбудовані.
 
Використовуючи AXIS Objects Analytics, ви можете зосередитися лише на об’єктах і подіях, які потребують уваги, що робить ваш моніторинг більш рентабельним.
 
Axis Communications – зручність, надійність і безпека найвищого рівня!
 
З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Axis Communications звертайтеся до відділу продажів IQ Trading.
 
З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Axis звертайтеся до відділу продажів IQ Trading.
 
 
Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Керівник відділу продажів
тел.: +380 44 351 14 37 (вн. 139)
моб.:  +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua