Новости

[Axis] Повний спектр мережевих відеокамер Axis

Будучи лідером у сфері відеоспостереження Axis Communications розробляє та постачає інноваційні мережеві рішення для різних сфер застосування, включаючи громадську безпеку, бізнес-сегменти та промисловість.

5 причин вибрати мережеву відеокамеру від Axis:

  1. Відмінна якість зображення — мережеві камери Axis забезпечують найвищу якість зображення незалежно від умов освітлення та характеристик зон спостереження.
  2. Зниження загальних витрат — з камерами Axis ви можете забезпечити якісне відеоспостереження, використовуючи меншу кількість камер та підвищуючи ефективність спостереження завдяки вбудованому інтелекту. А більш якісна обробка потоків забезпечить економію на серверах та системах збереження даних.
  3. Вбудований інтелект — мережеві камери поєднують інтелектуальні функції з прямими сповіщеннями та віддаленим моніторингом.
  4. Масштабовані та перспективні рішення — мережеві камери Axis засновані на відкритих стандартах, тож ви можете використовувати стандартні компоненти та додавати інтелектуальну аналітику, а також підключити систему мережевих камер до інших систем, таких як аудіосистема та система контролю доступу.
  5. Зосередженість на кібербезпеці — захист мережевих продуктів і програмного забезпечення від кіберзагроз є ключем до безпеки даних і систем у вашій мережі.

З’явилися питання чи готові зробити замовлення? >>

Axis пропонує повний спектр мережевих відеокамер — від надійних зовнішніх камер до непомітних камер для чутливих середовищ:

Купольні камери Axis — компактні камери в купольному корпусі, який здатний захищати від переспрямування, розфокусування та ударів, а також приховує напрямок огляду камери. Наявні моделі для внутрішнього та зовнішнього використання, що охоплюють будь-яке середовище, вдень і вночі.

Box камери — такі камери від Axis надсилають потенційним порушникам потужний сигнал стримування: подумайте двічі, ми спостерігаємо. Це тому, що вони забезпечують чітко видимий фіксований кут огляду, що дозволяє легко побачити, куди саме вони спрямовані, і дозволяє записувати точно визначену область. Портфоліо фіксованих box-камер Axis включає камери з байонетом CS і змінними об’єктивами.

Bullet камери — повнофункціональні камери від Axis готові до роботи прямо з коробки та за чудовою ціною. Завдяки витонченому дизайну вони чудово виглядають у будь-якому середовищі. Вбудоване ІЧ-підсвічування та якість відео високої роздільної здатності гарантують надійний захист вашого майна як у приміщенні, так і на вулиці.

PTZ камери — поворотні камери від Axis, які використовують панорамування, нахил і масштабування, щоб забезпечити як широке покриття, так і чудову деталізацію за допомогою однієї камери. Камери оснащені різними інтелектуальними функціями та можуть переміщатися між попередньо встановленими положеннями та автоматично збільшувати масштаб у відповідь на виявлені події. Ці камери можна легко інтегрувати в систему з іншими камерами.

Модульні камери — компактнікамериAxis для розміщення в невеликому просторі, у банкоматі, на виході з супермаркету чи, наприклад, у транспортних засобах. Також, для економії бюджету, ви можете встановити кілька камер поруч одна з одною. Модульна камера складається з двох відокремлених частин: сенсорного блоку (матриця з об’єктивом) і основного блоку, де відбувається обробка відеопотоків і підключення до мережі.

Панорамні камери Axis — забезпечують охоплення широкої території та повну обізнаність про ситуацію за допомогою лише однієї камери, завдяки чому витрати на встановлення та обслуговування системи є нижчими. Ви можете використовувати такі камери для моніторингу діяльності та виявлення інцидентів на великих територіях, відстеження потоків людей і ефективного управління територією.

Тепловізійні камери — знімають зображення виключно на основі тепла, що випромінюється від органічних і неорганічних об’єктів. І оскільки технологія тепловізору не залежить від того, що видно людському оку, ці камери нечутливі до складних умов освітлення, таких як повна темрява, тіні та яскраве світло. Це також означає, що камери дозволяють проводити спостереження крізь дим і легкий туман.

Вибухозахищені камери — мають міжнародний сертифікат для потенційно горючих середовищ та ідеальні для відеоспостереження в небезпечних зонах 1 і 2 класу. Камери забезпечують чудову якість зображення незалежно від умов освітлення або розміру та фізичних характеристик зон спостереження. Незалежно від рівня захисту, який вам потрібен, у Axis є камера, яка відповідає вашим конкретним вимогам.

Бортові камери Axis — використовуються в автотранспорті та рухомому складі.Бортове спостереження має свій унікальний набір вимог і проблем: обмежений фізичний простір, сильні удари та вібрація, швидка зміна умов освітлення, мінімальний простір для зберігання тощо. В асортименті Axis є спеціальні камери для спостереження в поїздах, трамваях і метро, а автобуах, машинах екстреної допомоги та вантажівках.

Спеціалізовані камери — камери Axis для унікальних потреб і сценаріїв, що пропонують більше ніж стандартні мережеві камери. Наприклад, елегантна та непомітна камера для спостереження в ліфтах або, можливо, у зонах безпеки, таких як психіатричні відділення чи виправні установи. Відкрийте для себе асортимент спеціальних камер Axis з унікальними функціями та високоякісним покриттям, які відповідають вашим потребам.

Камери з позиціонером — забезпечують максимально широке поле огляду: встановлені на стіні, стовпах або колонах, вони забезпечують панорамний огляд на 360° і вид від землі до неба на 135°. Такі камери Axis пропонують як високошвидкісні, так і надповільні  рухи панорамування та нахилу без ривків  завдяки унікальній конструкції трансмісії Axis із налаштованою логікою керування двигуном.

Мережеві камери Canon — Axis продає та підтримує мережеві камери Canon у регіоні EMEA, США, Канаді, Австралії та Новій Зеландії. Асортимент мережевих камер Canon пропонує чудову якість зображення, передову функціональність PTZ і такі можливості, як розширена підтримка вводу/виводу та звуку, а також вбудована аналітика відео.


З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Axis Communications звертайтеся до відділу продажів IQ Trading. Ми допоможемо Вам створити якісне і професійне рішення!

Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Керівник відділу продажів
тел.: +380 44 351 14 37 (вн. 139)
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua