Новости

[Axis] Новий аудіодомофон AXIS I7010-VE Network Intercom

 

Пропонуємо до вашої уваги новий AXIS I7010-VE Network Intercom - надзвичайно міцний і компактний аудіодомофон

Зміни у сфері систем безпеки та зв'язку відбуваються постійно і сучасні пристрої стають все більш інтелектуальними та надійними. Новий аудіодомофон AXIS I7010-VE Network Intercom від Axis Communications - один із яскравих прикладів цієї тенденції. Даний продукт є високотехнологічним і ефективним рішенням для організацій і приватних користувачів, які прагнуть високих стандартів безпеки та зручності. AXIS I7010-VE оснащений передовими технологіями, які гарантують високу якість передачі звуку та надійність роботи в середовищах з підвищеними вимогам до безпеки, високим рівнем шуму та при несприятливих погодних умовах.
 
 
Ключові особливості:
 
  • Легка інтеграція: Домофон підтримує повну інтеграцію з системами Axis і VMS сторонніх виробників, протокол SIP для системної інтеграції IP-телефонії, а також відкриті інтерфейси програмування для інтеграції програмного забезпечення, включаючи VAPIX і ONVIF. У комплект входить мобільний додаток, що дозволяє користувачу надавати і отримувати доступ за допомогою мобільного пристрою. Крім того, можна перемкати порти введення/виведення на порт зчитувача для більш тісної інтеграції з рішеннями контролю доступу.
  • Чудова якість звуку: I7010-VE оснащений вбудованим мікрофоном та динаміком, які забезпечують чітку та розбірливу передачу звуку. SPL 92 дБ, функції приглушення відлуння та покращення якості звучання дозволяють проводити розмови навіть в дуже шумних умовах, наприклад, при гучній роботі обладнання на заводах.
 
  • Неперевершені міцність та захист: Інтерком виготовлений з тривкого алюмінію, що робить його стійким до механічних пошкоджень, корозії та впливів зовнішнього середовища. Захист IP66/IP69 убезпечує від несприятливих факторів, таких як волога та пил. Пристрій має антивандальний корпус з захистом класу IK10 і чудово підійде для інсталяції як всередині приміщення, так і на вулиці. 
  • Зручне дистанційне керування: Користувачі можуть керувати пристроєм та отримувати доступ до його функцій з будь-якої точки світу через інтернет. Це зручно для контролю доступу та відстеження стану системи.
  • Кібербезпека: Axis Edge Vault, апаратна платформа захищає пристрій і конфіденційну інформацію від несанкціонованого доступу.
  • Проста інсталяція: Процес встановлення AXIS I7010-VE простий та інтуїтивно зрозумілий завдяки докладній інструкції та підтримці стандарту PoE (Power over Ethernet). Це означає, що домофон отримує живлення та передає дані через один кабель, що спрощує монтаж та знижує витрати на додаткове обладнання. 
 
Застосування:
 
AXIS I7010-VE ідеально підходить для встановлення на різних типах об'єктів, таких, як: заводи і фабрики, промислові комплекси, бізнес-центри, вокзали та об’єкти укриття.
 

                           

Використовуйте найновіші розробки від кращих виробників!
 
З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Axis Communications звертайтеся до відділу продажів IQ Trading.
 
З повагою,
Команда  IQ Trading 
тел.: +380 44 351 14 37
e-mail: iqsb@iqtrading.ua