Новости

[IQ Trading] Команда IQ Trading взяла участь в Archmeeting у Львові
Команда IQ Trading взяла участь в архітектурній події Archmeeting, яка відбулася 30 червня у Львові.
 
Наразі перед дизайнерами та архітекторами стоять непрості задачі — швидка забудова і відновлення житла під час та після війни. І для вирішення цих задач команда IQ Trading представила на Archmeeting обладнання європейського бренду Legrand для комплексної реалізації рішень з електропостачання на всіх рівнях: починаючи з кабельних мереж і закінчуючи автоматикою, фурнітурою та розумним будинком. Таке використання монобренду вирішує питання сумісності як по технічним складовим, так і по дизайну обладнання та фурнітури.
 
Різноманіття фурнітури, яке пропонують бренди Legrand та Bticino здатне задовільнити потреби найвибагливіших дизайнерів та користувачів — як з функціональності та технічної досконалості, так і з точки зору дизайну, продуманих деталей та ергономіки.
 
Підсистеми розумного будинку Legrand Netatmo дозволяють керувати кліматом, освітленням, вентиляцією, безпекою будинку, а також контролюють показники якості повітря. Автоматизоване керування параметрами будинку дозволяє оптимально використовувати енергоносії, забезпечити максимально комфортні параметри мікроклімату в залежності від звичок користувача та циркадних ритмів. Система є досить гнучкою й масштабованою, тому можливо почати з найпростіших елементів і в подальшому розвинути й наростити в залежності від нових потреб.
 

      

За детальною інформацією щодо рішень та продукції бренду Legrand звертайтесь до відділу продажів IQ Trading: 
Тел.: +38 093 909 49 59