Новости

[Hanwha Techwin] Нові багатонаправлені камери зі штучним інтелектом

Hanwha Techwin запускає перші багатонаправлені камери зі штучним інтелектом PNM-C12083RVD і PNM-C7083RVD.

Завдяки алгоритмам глибокого навчання штучного інтелекту нові багатонаправлені камери від Hanwha Techwin надійно виявляють людські обличчя, ідентифікують конкретні транспортні засоби (легкові та вантажні автомобілі, мотоцикли, велосипеди) і навіть розпізнають номерні знаки. Така підвищена точність зменшує кількість помилкових тривог, викликаних тваринами, вітром, колиханнями дерев або рухом інших предметів.

Камери PNM-C12083RVD і PNM-C7083RVD мають ряд функцій на основі штучного інтелекту. Особливо корисним є пошук на сервері, який дозволяє користувачам знаходити у відзнятому матеріалі певні об’єкті. WiseNRII використовує штучний інтелект, щоб зменшити розмиття зображення в умовах низької освітленості з великою кількістю шуму, що дозволяє отримувати більш чітке зображення.


PNM-C12083RVD підтримує захоплення зображення зі швидкістю 15 кадрів в секунду і справжній WDR (широкий динамічний діапазон) 120 дБ без шкоди для частоти кадрів для кожного з 6-мегапіксельних датчиків. Моторизовані варіофокальні об’єктиви пропонують діапазон фокусування 3,54–6,69 мм для гнучкого регулювання поля зору в кожному напрямку. Так само і нова камера PNM-C7083RVD підтримує 30 кадрів в секунду з 120 дБ WDR для кожного з 2-мегапіксельних датчиків. Моторизовані варіофокальні об’єктиви камери підтримують діапазон 3,0–6,0 мм.

Багатонаправлені камери P AI 2CH використовують WisestreamIII, щоб ефективно зберігати високу якість відео при малому об’ємі даних, що означає, що користувачі можуть обробляти високоякісні зображення без необхідності встановлення додаткових мережевих пристроїв або пристроїв зберігання даних. Камери також мають вбудоване інфрачервоне підсвічування, що дозволяє користувачам проводити спостереження в повній темряві та відмовитися від додаткової камери в нічний час.

Наразі камери вже доступні для замовлення в Україні.

З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Hanwha Techwin звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:

Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Менеджер з розвитку бізнесу
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua