[Milestone] Визначення місцезнаходження авто з XProtect® Rapid REVIEW

Використовуйте XProtect® Rapid REVIEW для швидкого та ефективного пошуку конкретного автомобіля за заданими параметрами.

XProtect Rapid REVIEW від Milestone Systems — це новий додатковий модуль для XProtect® на базі інноваційної технології відеоаналітики BriefCam, який дозволяє ефективно переглядати багатогодинні відеозаписи та за лічені хвилини знаходити необхідні об’єкти.

Часто при пошуку автомобіля ви володієте обмеженими даними, як-то колір автомобіля чи приблизний період часу, що, безперечно, ускладнює завдання. Але з XProtect Rapid REVIEW ви зможете всього за декілька кліків ідентифікувати автомобіль, який шукаєте, та вивести важливі докази на перший план.

Ознайомтеся з відео-демонстрацією пошуку авто за допомогою XProtect Rapid REVIEW —  bit.ly/xprotect

XProtect Rapid REVIEW забезпечує високоточний міжкамерний пошук і фільтрацію відео на основі розширеного набору класів, атрибутів, поведінки та візуальних шарів, які допомагають точно визначити людей, об’єкти та поведінку, що вас цікавлять. Унікальна технологія VIDEO SYNOPSIS дає оператору можливість одночасно візуалізувати об’єкти, які з’являлися в різний час у відео.

Для отримання детальної інформації по XProtect Rapid REVIEW, а також з усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Milestone звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:
Олександр Кучеренко
Керівник відділу продажів
тел.: +380 44 3511437 (138)
моб: +380 95 136 72 56 (Viber)
моб: +380 97 183 70 12