Новости

[Milestone] Зміна цін на деякі продукти Milestone з 1 липня 2022 року

Повідомляємо, що з 1 липня 2022 року відбудеться підвищення рекомендованих цін на продукти Milestone XProtect®, Milestone Care™ та пристрої для відеоспостереження серії Milestone HUSKY IVO™.

За останні два роки компанія Milestone Systems зіткнулася зі зростанням інфляції, дефіцитом комплектуючих та затримками з постачанням, тож витрати компанії зросли відповідно до умов ринку. Щоб і надалі мати можливість надавати якісні продукти та послуги, що відповідають очікуванням клієнтів, Milestone Systems має вживати певних заходів і коригування цін є одним із таких заходів.

Нові рекомендовані роздрібні ціни можна знайти за посиланням https://bit.ly/milestone-price у прайс-листі під назвою «Прайс-лист на продукти та послуги Milestone. Дійсний для версії 2022 R2, набирає чинності з 1 липня 2022 року».

Коротко про коригування рекомендованих роздрібних цін:

  • Рекомендовані роздрібні ціни на програмне забезпечення Milestone XProtect для управління відео, Milestone Care Plus і Milestone Care Premium будуть підвищені приблизно на 5%.
  • Підвищення рекомендованої роздрібної ціни становить приблизно 4–22 % для Milestone Husky IVO.

Актуальний рекомендований прайс-лист Milestone діє до 30 червня 2022 року. Підвищення рекомендованих роздрібних цін відбудеться НЕ РАНІШЕ 1 липня 2022 року. Отже, підвищення цін торкнеться замовлень, які будуть розміщені з використанням інструментів онлайн-замовлення Milestone 1 липня 2022 або пізніше.

Щоб скористатися актуальними цінами, замовлення на покупку має бути оформлене ДО 1 липня 2022 року. Що стосується знижок на проекти, ми збережемо затверджений відсоток, який, однак, розраховуватиметься від нових підвищених рекомендованих роздрібних цін, якщо замовлення на покупку буде розміщено 1 липня 2022 року і пізніше.

Ми незмінно робимо все можливе, щоб надавати чудові продукти, і сподіваємось на тісне співробітництво з вами у справі впровадження інновацій, які вирішують проблеми наших клієнтів та покращують ефективність їхнього бізнесу.

З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Milestone звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:


Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Менеджер з розвитку бізнесу
тел.:  +380 95 906 19 44 (Viber)