Новости

[Milestone] Нова партнерська програма Milestone Partner Program

Компанія Milestone Systems оголошує про запуск нової програми — Milestone Partner Program.

Нова партнерська програма, запуск якої заплановано на 1 липня, відображає нашу спільну мету — створювати найпродуктивніші рішення для роботи з відео. Ми впевнені, що ви хочете пропонувати клієнтам лише найкраще. Тож Milestone Partner Program призначена спеціально для вас. У новій програмі передбачені стимули, винагороди, ресурси, підтримка та продукти, які допоможуть вам досягти результатів.

Якщо ви є партнером Milestone, просимо вас до 1 липня 2022 року прийняти умови партнерства Milestone, щоб і надалі отримувати знижки, та всі інші привілеї партнерства. Прийняти умови можна за посиланням https://bit.ly/milestone_partner

СТРУКТУРА ПРОГРАМИ

Програма Milestone Partner Program має три рівні: Authorized, Advanced і Premier. Ваш рівень у програмі залежить від формальних зобов’язань і продуктивності.

 

Authorized — це початковий рівень для партнерів, які прийняли умови та положення програми, а також відповідають вимогам Milestone щодо мінімальним доходу. Партнери рівня Authorized мають доступ до базових ресурсів і переваг для створення високопродуктивних відеорішень з використанням продуктів Milestone.

 

Advanced — рівень для партнерів, які здобули більші можливості завдяки технічній сертифікації та тренінгам із продажу, які проводить компанія Milestone. Цей рівень надає доступ до великих знижок, повного портфеля продуктів Milestone, а також до ресурсів і стимулів, які сприяють успішному виходу на ринок, як-от пріоритетний доступ до технічної підтримки та знижки на проєкт. 

 

Premier — це найвищий рівень, призначений для наших найбільш кваліфікованих і продуктивних партнерів із найбільшими інвестиціями. Такі партнери пройшли найбільше навчальних курсів і отримали найбільше сертифікатів. Ми допомагаємо їм виходити на нові ринки, щороку реалізуючи спільні бізнес плани. З-поміж інших вигідних переваг можна виділити пріоритетний доступ до глобальної тендерної служби Milestone та право на отримання ретроспективних знижок за швидке досягнення цілей по доходах. 


У рамках програми Milestone Partner Program партнери отримують підтримку й винагороди залежно від результатів своєї діяльності та відданості успіху клієнтів. Чим більше ви робите для досягнення наших спільних цілей і успіху, тим більше стимулів та ресурсів надає Milestone.

Дізнатися більше про нову партнерську програму можна зі спеціальної брошури за посиланням: https://www.iqtrading.ua/files/iqtrading/file/milestone_partnerprogram.pdf

З усіх додаткових питань щодо Milestone Partner Program, а також з приводу замовлення та тестування продуктів Milestone звертайтеся до відділу продажів IQ Trading: 

Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Менеджер з розвитку бізнесу
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua