Новости

[Luxriot] Комплексна система управління відео — Luxriot Evo

Пропонуємо до вашої уваги огляд комплексної системи управління відео — Luxriot Evo.

Luxriot Evo — це повнофункціональна система управління відео, створена на основі передових розробок в галузі машинного навчання та хмарних обчислень. Всі дії по управлінню відео об’єднані в єдину віртуальну екосистему з ефективною масштабною архітектурою, інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, розширеними функціями безпеки, потужними аналітичними модулями та широкими можливостями інтеграції.

Особливості Luxriot Evo:

  • 64-розрядне ядро. Використання всієї потужності обладнання для ефективної архітектури програмного забезпечення.
  • Потужні інструменти аналітики. Нові модулі для розширеної відеоаналітики, а також розпізнавання обличчя та номерних знаків. 
  • Менеджер подій і дій. Автоматизований процес відеоспостереження за допомогою сигналізації та менеджера дій.
  • Відмовостійкість. Постійний моніторинг стану всіх серверів і керування відмовами з центрального сервера.
  • Реплікація архіву. Розширений дзеркальний запис із запланованим графіком передачі даних гарантує безпеку вашим даним.
  • Інтеграції та API. Широкий спектр можливостей інтеграції програмного забезпечення сторонніх розробників.

      

 

Оберіть одну з трьох версій Luxriot Evo в залежності від ваших задач:

  • Luxriot Evo, безкоштовна версія. Безкоштовний 16-канальний доступ до VMS, що ідеально підходить для використання вдома або в невеликих офісах із мережами спостереження з дев’ятьма камерами або менше. Деякі функції недоступні в безкоштовній версії, наприклад, для даної версії не передбачена технічна підтримка.
  • Luxriot Evo S. Програмне забезпечення розроблено для систем відеоспостереження з одним сервером та різними варіантами ліцензій — від 24 каналів до необмеженої кількості (залежно від обладнання). Підходить для невеликих систем, де основною функціональністю є запис і відтворення без розширених функцій резервування та керованих дисплеїв відеостіни.
  • Luxriot Evo Global. Багатосайтове та багатосерверне програмне забезпечення VMS із ліцензією не менше 100 каналів. Повнофункціональна корпоративна система з розширеними параметрами резервування, дубльованим відеозаписом, куруванням відеостіною, декількома серверами з централізованим управлінням, керованим дзеркальним відображенням сервера. Підходить для підприємств будь-якого розміру.

Багатофункціональні рішення Luxriot Evo працюють з понад 5000 камерами від основних виробників та забезпечують безшовну інтеграцію зі сторонніми системами контролю доступу для вищої продуктивності та кращої обізнаності про ситуацію. Система виконує рутинні операції та справляється з надзвичайними ситуаціями з неперевершеною точністю та набагато швидше, ніж це може зробити людина-оператор.


З усіх питань щодо отримання партнерських цін та доступу до демо-версії Luxriot Evo звертайтеся до відділу продажів нашої компанії: 
 
IQ Trading Group
87-А, вул. Межигірська
04080 м.Київ, Україна
тел.: +380 (44) 351-14-37