Новости

[Axis] Нові вибухозахищені камери та оновлена версія програми Axis Perimeter Defender

Axis Communications представила дві нові вибухозахищені камери Axis XPQ1785, Axis XFQ1798 та оновлену версію програми для виявлення вторгнення Axis Perimeter Defender PTZ Autotracking.

Нові камери призначені для спостереження за великими територіями та сигналізації про виявлення вогню чи диму. Це ефективне рішення у сфері охорони праці, виробничої безпеки та захисту навколишнього середовища у потенційно вибухонебезпечних галузях. 

Нова вибухозахищена камера PTZ-камера Axis XPQ1785 обладнана 32-кратним оптичним зумом і забезпечує зображення з якістю 1080p, а також безперервне панорамування та нахил на 360° зі швидкістю до 200°/с. 

Камера Axis XFQ1798 – оснащена світлочутливою матрицею 4/3 дюйма та роздільною здатністю 4K при 30 кадрах в секунду. 

Новинки виготовлені з нержавіючої сталі (316L). Вбудована система виявлення диму відстежує ознаки задимлення та моментально відправляє тривожні сигнали. Це дозволяє забезпечити високий рівень безпеки працівників та знизити можливі ризики.

Вибухозахисні камери мають всесвітню сертифікацію Ex та 5-річну гарантію
 
Портфель Axis доповнився також оновленою версією аналітичного додатка Axis Perimeter Defender. Оновлений функціонал підтримує у сумісних камерах класифікацію людей та транспортних засобів на основі штучного інтелекту. Це забезпечує оптимальне відеоспостереження на будь-яких відкритих територіях при меншій кількості помилкових спрацьовувань навіть у складних умовах, таких як відблиски, відображення, тінь, дощ та сніг, і, відповідно, більш високий рівень безпеки на таких важливих об'єктах, як хімічні заводи, електростанції та в'язниці.

 

Основні особливості Axis Perimeter Defender:

  • Система виявлення вторгнення, що встановлюється локально;
  • Класифікація людей та транспортних засобів;
  • Декілька сценаріїв виявлення;
  • Автоматичне стеження за допомогою PTZ-камери за наявності окремої ліцензії;
  • Накладання прямокутної рамки на відео з метаданими;
  • Інтегрується із функціями управління подіями камери Axis.
Відео не відправляється на центральний сервер для подальшого аналізу, аналітика проводиться безпосередньо в камері, тому немає потреби у додатковому та дорогому обчислювальному обладнанні. Це робить систему гнучкою та масштабованою, а також мінімізує використання пропускної спроможності мережі та простору для зберігання даних.

З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Axis звертайтеся до відділу продажів нашої компанії: 
 
IQ Trading Group
87-А, вул. Межигірська
04080 м.Київ, Україна
тел.: +380 (44) 351-14-37