Новости

[Axis] Нові панорамні камери з технологією глибокого навчання

 

Нові камери підтримують потужні аналітичні програми безпосередньо на пристрої та містять модуль обробки даних із технологією глибокого навчання. Нові камери рекомендовано до використання на вулиці та на великих об'єктах — у супермаркетах, торгових центрах, кафе, офісних та складських приміщеннях, а також інших локаціях.

Одна панорамна камера дозволяє замінити кілька простих камер, що робить систему більш ефективною. Камери гарантують чітку якість зображення навіть за несприятливих погодних умов. Нові моделі мають широкий динамічний діапазон WDR, що забезпечує максимальну інформативність для розслідування різноманітних подій. Також камери дозволяють отримувати кольорове зображення навіть за умов слабкого освітлення завдяки технології Lightfinder.

 

Axis M4308-PLE  — ця непомітна купольна міні-камера для вуличного застосування забезпечує чудову якість зображення та повний панорамний огляд на 360° із можливістю запису звуку та роздільною здатністю 12 Мп.

Axis P3727-PLE — різноспрямована камера з оглядом на 360°, яка передає чотири відеопотоки з роздільною здатністю 2 Мп. Підходить для зйомки як ширококутних, так і збільшених деталізованих зображень, а також призначена для спостереження за великою територією всередині будівлі або на вулиці. 

Axis P3818-PVE — це 13-мегапіксельна мультисенсорна камера, яка забезпечує «безшовне» панорамне зображення у 180° ультрависокої якості з неймовірною деталізацією та частотою до 30 кадрів за секунду. Усі 3 зображення об'єднуються в єдиний відеопотік для ідеального огляду без жодних швів. 

Нові камери оснащені вбудованими функціями кібербезпеки для запобігання несанкціонованому доступу та захисту системи. Так, у камерах AXIS P3727-PLE та AXIS P3818-PVE є спеціальна функція Axis Edge Vault, яка захищає ідентифікатори пристроїв Axis та спрощує авторизацію продуктів Axis у мережі. Камери мають вандалозахист, витримують екстремальний холод та високу температуру до 50°. 


З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Axis звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:  

Сергій Ніжельський
Менеджер з розвитку бізнесу
IQ Trading Group
тел.: +380 (44) 351-14-37 (139)
моб: +380 (95) 906-19-44