Новости

[Axis] Нова версiя застосунку AXIS Live Privacy Shield

Шановні партнери!

Раді Вам презентувати нову версію застосунку

AXIS Live Privacy Shield – маскування об'єктів та конфіденційних зон з використанням штучного інтелекту

Компанія Axis Communications випустила оновлену версію застосунку AXIS Live Privacy Shield, який створений для маскування рухомих об'єктів, забезпечення конфіденційності і ефективного моніторингу в режимі реального часу. Тепер, крім маскування на основі руху об'єктів, додаток за допомогою штучного інтелекту може маскувати конфіденційні зони в приміщеннях і на вулиці. Додаток став більш доступним: тепер він є безкоштовним, і його можна використовувати без ліцензії.

AXIS Live Privacy Shield ефективно доповнює системи дистанційного відеомоніторингу в умовах, де необхідна конфіденційність і захист недоторканності приватного життя: в школах, дитячих садках, лікарнях, будинках для людей похилого віку, на виробничих підприємствах, в готелях, офісах і магазинах.

AXIS Live Privacy Shield аналізує відео в режимі реального часу на наявність фігур в кадрі і тепер підтримує два способи захисту конфіденційності. Перший - маскування на основі руху, яке дозволяє приховати всі рухомі об'єкти на тлі. Функція відповідає найсуворішим вимогам щодо захисту конфіденційності і підходить для спостереження в приміщеннях з стабільним освітленням.

Нова технологія із застосуванням штучного інтелекту маскує людей (рухомих або нерухомих) або фон. Вона найбільш ефективна при відеоспостереженні на невеликих дистанціях, як на відкритому повітрі, так і в приміщенні, працює в умовах мінливого або слабкого освітлення. 

Маскування на основі руху підтримують всі сумісні з додатком камери, а функцію на основі штучного інтелекту - окремі пристрої з модулем обробки даних з технологією глибокого навчання (DLPU).

Обидва методи динамічної маскування конфіденційних зон дозволяють застосовувати або кольорове, або мозаїчне маскування, а також визначати зони «включення» і «виключення». Іншими словами, рухомих людей і об'єкти в кадрі можна відобразити у вигляді прозорих фігур. Крім цього, універсальне додаток AXIS Live Privacy Shield дозволяє користувачам комбінувати його з статичної маскуванням конфіденційних зон і налаштовувати систему для одночасної трансляції відеопотоків з маскуванням і без неї. Ця функція особливо корисна в ситуаціях, коли необхідно розслідувати певний інцидент або злочин.


За матеріалами: https://www.axis.com