Новости

[2N] Анонс оновленої версії Access Commander 3.0

Компанія 2N анонсувала оновлену версію програмного забезпечення Access Commander 3.0

2N Access Commander – це програмне забезпечення для контролю і управління доступом до об'єктів різного типу: офісів, підприємств, громадських установ та інших місць, де комплексні системи безпеки відіграють ключову роль. 
 
Ми раді представити вам 2N Access Commander 3.0  оновлену версію цього потужного інструменту, що відрізняється покращеними функціями для більш зручного використання. 
 
Ключові особливості:
 
  • Легкість інсталяції та застосування:
2N Access Commander має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і простий процес установки, що робить його ідеальним вибором як для нових, так і для досвідчених користувачів. 
 
  • Централізоване управління пристроями
Ця функція дозволяє централізовано керувати всіма системами контролю доступу на різних об'єктах. Крім того, можна відразу бачити, чи всі пристрої знаходяться в мережі.
 
  • Гнучке управління правами доступу
Адміністратори можуть легко налаштовувати та змінювати права доступу для співробітників, відвідувачів та гостей, визначаючи, до яких зон та об'єктів вони мають відкритий доступ, та у який час.
 
  • Миттєві сповіщення про події
Моментальні повідомлення електронною поштою або іншим зручним способом надають користувачам змогу більш оперативно реагувати на події. Завдяки записам камер спостереження та знімкам вибраних інцидентів можна отримати повну інформацію про те, що відбувається.
 
  • Безкоштовні мобільні облікові дані
Мобільний контроль за доступом на базі WaveKey повністю інтегрований у програмне забезпечення 2N Access Comander. Ніяких окремих програмних інструментів для зчитування даних. Також немає необхідності використовувати сторонній шлюз для мобільних облікових даних і, що найголовніше, не потрібно за них платити.
 
 
  • Контроль за доступом
Вбудовані функції контролю за доступом в режимі реального часу дають змогу слідкувати за відвідувачами, переглядати звіти в програмі та експортувати записи до PDF або CSV.
 
  • Високий ступінь інтеграції
2N Access Commander використовує відкриті протоколи інтеграції, що робить його сумісним із широким спектром обладнання та програмного забезпечення. Це забезпечує гнучкість у налаштуванні та керуванні системою відповідно до унікальних потреб кожного об'єкта.
 
Що нового в версії 2N Access Commander 3.0:

  • Більш адаптивний користувацький інтерфейс 
Новий мінімалістичний дизайн і сучасна палітра кольорів створюють візуально привабливе поле огляду, в якому ще легше орієнтуватися.
 
  • Оптимізований пошук інформації
Менеджери, які керують системою доступу, тепер можуть ефективніше і швидше знаходити потрібну інформацію на сторінках огляду компаній, користувачів та пристроїв без необхідності перегортання багатьох вкладок. 
 
 
  • Покращені можливості фільтрації
Опції «журнал» та «перегляд списків» тепер мають оптимізовані параметри фільтрації, що дозволяє користувачам отримувати швидкий доступ до необхідної інформації.
 
  • Списки та журнали, що налаштовуються 
Тепер користувачі можуть керувати стовпцями в усіх списках та журналах, налаштовуючи інтерфейс для відображення потрібних даних. Функція регулювання висоти рядка забезпечує гнучкість та більш персоналізований перегляд. 
 
  • Розширені параметри облікових даних доступу
З Access Commander 3.0 користувачі можуть додавати більше облікових даних доступу. Сюди входять такі параметри, як PIN/QR або номерний знак транспортного засобу (LPR).  
 
  • Захищеність користувацького паролю 
Це оновлення надає інформацію в режимі реального часу щодо того, чи відповідає введений пароль мінімальним вимогам безпеки, включаючи кількість символів і цифр, чутливість до регістру.
 
  • Зручна реєстрація відвідувачів за допомогою мобільних пристроїв
2N Access Commander 3.0 представляє інтерфейс керування відвідувачами адаптований як для для комп'ютерів, так і для мобільних пристроїв.   
 
Підвищуйте рівень безпеки ваших об’єктів за допомогою 2N Access Commander 3.0. Обирайте найкраще!  
 
З усіх питань щодо замовлення і тестування продуктів 2N звертайтесь до відділу продажів IQ Trading.
 
Сергій Ніжельський
IQ Trading
Керівник відділу продажів
тел.: +380 44 351 14 37 (вн. 139)
моб.:  +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua