Новости

[IncoreSoft] VEZHA Smart Tracking System — інтеграція з Milestone XProtect

Розумна система VEZHA Smart Tracking System допомагає скоротити час реагування на інциденти, коли без залучення системи розпізнавання облич необхідно: швидко знайти людину по відео з великої кількості джерел, зібрати відеодокази, та відтворити маршрут особи, що розшукується.

Інтелектуальне рішення VEZHA Smart Tracking System — це ефективний метод швидкого розшуку людей та реконструкції хронології подій з останнього відомого місцеперебування людини. Пошук виконується по визначених атрибутах, наприклад, статі, віку, зовнішнім особливостям, кольору та типу одягу, головного убору, взуття, сумки, зачіски тощо. А завдяки інтеграції з VMS Milestone XProtect є можливість перегляду запису відео архіву конкретного моменту, щоб побачити, що відбулось з конкретною людиною у цьому місці й в цей час.

Алгоритм дії системи VEZHA Smart Tracking System

  • Використовуючи роботу нейронних мереж, система проводить пошук людини за визначеними ознаками.
  • Відстежує ідентифіковану людину на всіх камерах.
  • З отриманих даних будується маршрут людини з подальшою можливістю відтворення хронології подій.

Особливі переваги

  • Спостереження за об’єктом одночасно на більш ніж 1000 відеокамерах;
  • Висока точність розпізнавання в несприятливих умовах — поганого або мінливого освітлення, під час дощу, снігу, туману та сутінків;
  • Можливість обирати з переліку 50+ атрибутів;
  • Пошук за відсотком схожості;
  • Швидке та зручне розпізнавання об’єктів при перегляді запису відео архіву - завдяки тісній інтеграції з Milestone Xprotect;
  • Можливість отримувати погодинні, щоденні, щотижневі та місячні звіти.

Сфери застосування

Перелік сфер застосування системи VEZHA Smart Tracking System дуже великий — від розумних міст, роздрібної торгівлі, промисловості та освіти, до громадського транспорту та приватної власності.

Рішення ефективне як засіб розшуку підозрюваних, свідків, зниклих осіб під час проведення кримінальних розслідувань. В аеропортах, на вокзалах, в державних та спортивних установах з високим рівнем ризику, стане додатковим засобом підтримки безпеки, допоможе знаходити необхідних відвідувачів, співробітників, або підозрілих суб’єктів.

Служби порятунку можуть використовувати його для знаходження зниклих безвісти, або людей, які потребують допомоги. Швидко розшукає дитину, що загубилась у торговому центрі або громадському місці.

 
З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів IncoreSoft звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:
 

Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Менеджер з розвитку бізнесу
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua