Новости

[Suprema] Новий біометричний термінал BioStation 2a з технологією штучного інтелекту

Представляємо новий біометричний термінал BioStation 2a, розроблений на основі технології штучного інтелекту, від компанії Suprema.

 
Suprema, провідний світовий лідер у галузі контролю доступу і біометрії, випустила новий BioStation 2a - перше у світі рішення для розпізнавання відбитків пальців на основі технології ШІ з потужними функціями для контролю доступу.
 
 
BioStation 2a — високотехнологічний пристрій з вбудованими алгоритмами штучного інтелекту та глибокого навчання, що забезпечує надзвичайну коректність і швидкість зчитування відбитків пальців. Ця інновація була досягнута завдяки досвіду Suprema у створенні легкого механізму ШІ, оптимізованого для периферійних пристроїв (edge devices).
За рахунок методу глибокого навчання, точність вилучення шаблонів із відбитків низької якості, деформованих або не чітких, значно покращена в цій моделі. До того ж, розширена область сканування із введенням нових методів захоплення та обробки даних, таких, як оптимізація викривлень та зниження шуму, дозволяє значно скоротити частоту помилок зчитування відбитків у різних умовах.
Технологія визначення підроблених відбитків Suprema Live Finger Detection дозволяє BioStation A2 чітко розрізняти «штучні пальці», зроблені з різних матеріалів, щоб запобігти будь-якій шахрайській діяльності.
 
 
Зчитувач BioStation 2a надає користувачам ряд варіантів автентифікації, включно з RFID та мобільним доступом (BLE/NFC), одночасно підвищуючи зручність використання та безпеку.   
 
 
BioStation 2a має привабливий дизайн, компактний розмір і гармонічно інтегрується в різні середовища від відкритих просторів до внутрішніх приміщень, таких як невеликі офіси або корпоративні будівлі.
Cтупінь захисту IP65 та діапазон робочих температур від -20 ℃ до 60 ℃ гарантують довговічність роботи пристрою навіть у найсуворіших умовах довкілля.
 
Переходьте на новий рівень безпеки з Suprema 2a – ваш шлях до сучасного контролю доступу!
 
З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Suprema звертайтеся до відділу продажів IQ Trading.
 
Сергій Ніжельський
IQ Trading
Керівник відділу продажів
тел.: +380 44 351 14 37 (вн. 139)
моб.:  +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua