Новости

[Luxriot] Спеціальна пропозиція для переходу на VMS LuxriotEvo

Подбайте про інформаційну безпеку та переходьте на VMS Luxriot Evo за спеціальною ціною!

Ми раді вам повідомити, що спеціальна пропозиція від Luxriot, що дозволяє отримати знижку при переході на VMS Luxriot Evo з продуктів із російським походженням, була подовжена до кінця 2023 року. 

Сьогоднішні реалії демонструють, що дії військових та розвідувальних ворожих сил безпосередньо пов'язані з великим ризиком багатьох ІТ-атак. Система, початковий код якої має російське походження, може стати причиною таких атак, використовуватись для шпигування та деструктивних дій щодо ваших клієнтів.

Тому для забезпечення надійного захисту від мережевих атак, ми рекомендуємо перейти на останню версію програмного забезпечення VMS Luxriot Evo, яке є сумісним з NDAA та TAA. Це програмне забезпечення включає 256-бітове шифрування, 100% власний початковий код з США та ЄС, а також багаторівневу інфраструктуру кібербезпеки.

Крім того, спеціальна пропозиція Luxriot була подовжена та залишиться актуальною до кінця 2023 року: за умови переходу з відповідних продуктів із російським походженням, на MSRP для базової та канальної ліцензії Evo надається спеціальна знижка. Вимоги: знімок конфігурації системи та оригінальний номер ліцензійного ключа від російського постачальника.

Для отримання детальної інформації щодо спеціальної пропозиції, а також з усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Luxriot звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:

Міщан Володимир
Менеджер з продажів
IQ Trading Group
тел.: +38 050 244 31 24
тел.: +38 093 394 91 37