[Milestone Systems] Швидкий пошук авто з XProtect® Rapid REVIEW

Використовуйте XProtect® Rapid REVIEW для експертно-криміналістичного аналізу та швидкого пошуку автомобіля за заданими параметрами!

XProtect® Rapid REVIEW від Milestone Systems — це додатковий модуль для XProtect® на базі інноваційної технології відеоаналітики BriefCam, який дозволяє швидко та ефективно переглядати багатогодинні відеозаписи, вести пошук і фільтрацію по багатьох камерах, а також із високою точністю виявляти об’єкти, що становлять інтерес.

Часто при пошуку автомобіля ви володієте обмеженими даними, як-от колір автомобіля чи приблизний період часу, що, безперечно, ускладнює завдання. Але з XProtect® Rapid REVIEW ви зможете всього за декілька кліків ідентифікувати автомобіль, який шукаєте, та отримати важливі докази.

Запатентоване рішення BriefCam VIDEO SYNOPSIS представляє об’єкти у стисненому за часом відео, дозволяючи переглядати години відзнятого матеріалу за лічені хвилини. Він представляє об’єкти, які з’являються в різний час у відео одночасно, з можливістю посилання на оригінальне відео.

Незалежно від того, чи це викрадений автомобіль, чи транспортний засіб для втечі, за допомогою XProtect® Rapid REVIEW ви можете швидко візуалізувати рівень активності, час перебування, загальні шляхи авто та фонові зміни за допомогою потужних візуальних шарів. При виникненні інцидентів ви можете оперативно надавати докази для служб безпеки та різноманітних слідчих органів.

Ознайомтеся з відео-демонстрацією пошуку авто за допомогою XProtect® Rapid REVIEW:

З усіх додаткових питань щодо XProtect® Rapid REVIEW або замовлення та тестування продуктів Milestone звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:

Керівник відділу продажів
тел.: +380 44 351 14 37 (вн. 139)
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua