[Milestone] XProtect Hospital Assist для віддаленого моніторингу пацієнтів

Компанія Milestone Systems анонсувала нове рішення для віддаленого моніторингу пацієнтів — XProtect® Hospital Assist.Новий прайс-лист 2N вступить в дію з 1 липня 2023 року.

XProtect® Hospital Assist — це новий інструмент для віддаленого моніторингу пацієнтів від Milestone, який допомагає лікарням надавати високоякісну медичну допомогу в умовах зростаючої нестачі медичного персоналу.

Які ж вигоди від використання XProtect® Hospital Assist?

• Поліпшення догляду за пацієнтами — зменшіть потребу в частих відвідуваннях палат, при цьому залишайтеся з пацієнтами на постійному зв’язку.
  • Підвищення ефективності персоналу — забезпечте оптимальне використання ресурсів і зменшіть навантаження на персонал.
  • Швидке реагування на інциденти — миттєво реагуйте на падіння пацієнта або інші критичні події.
  • Якісне обслуговування пацієнтів — звільніть час, щоб зосередитися на практичному догляді за пацієнтами.

XProtect® Hospital Assist, побудовано на основі XProtect® — універсального програмного забезпечення для керування відео на відкритій платформі Milestone, яке може ефективно отримувати й обробляти великі обсяги даних із різних джерел, таких як програмне забезпечення для аналізу, спеціальні камери, датчики та системи, раніше встановлені в лікарнях.

Рішення XProtect® Hospital Assist розроблено для лікарняних відділень, які потребують постійного або ситуативного спостереження за пацієнтами, наприклад, за особами у відділеннях інтенсивної терапії та реабілітації. Для збереження конфіденційності, коли нагляд персоналу не потрібен, існує функція розмивання, яка забезпечує захист гідності та приватності пацієнтів. Крім того, XProtect Hospital Assist має автоматичну сигналізацію для виявлення падіння, що економить цінні секунди часу реакції.

З усіх додаткових питань щодо XProtect® Hospital Assist або замовлення та тестування продуктів Milestone звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:

Менеджер з розвитку бізнесу
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua