Новости

[Milestone Systems] Новий реліз 2023 R2. Важливі оновлення

Компанія Milestone Systems випустила оновлення XProtect 2023 R2.

Компанія Milestone Systems випустила оновлення XProtect 2023 R2. XProtect 2023 R2 є прикладом прагнення Milestone Systems постійно надавати високоякісні, безпечні та зручні рішення VMS.

Свіже оновлення надає користувачам кращу операційну ефективність, адаптивні можливості та посилені заходи безпеки.

Зменшене навантаження даних на системи за допомогою адаптивного відтворення

Перемикання між потоком із високою та низькою роздільною здатністю за допомогою адаптивного відтворення в Smart Client зменшує навантаження на систему та полегшує навантаження на клієнтські машини. Це пришвидшує роботу системи та дозволяє підключати додаткові камери.

Підвищення ефективності та можливість поділитися посиланням на камеру

Передача посилання на камеру для прямої трансляції в мобільному клієнті дає змогу, наприклад, персоналу служби безпеки на місці ділитися потоком з конкретної камери з колегою, таким чином підвищуючи ефективність роботи в умовах підвищеного стресу.

Легкий перегляд експортованого відео за допомогою адаптивного перегляду

Adaptive View — це новий режим перегляду в Smart Client Player. Для експортованих відеопроектів він адаптує розташування камер відповідно до кількості камер, що відтворюються одночасно, щоб максимізувати розмір дисплея.

Посилені заходи безпеки

Ви також отримуєте додаткову функціональність для забезпечення додаткових заходів безпеки. Відтепер оператори можуть обмежувати доступ до певних відеопослідовностей, включаючи відео, аудіо та метадані пристрою, лише для авторизованого персоналу. Крім того, XProtect 2023 R2 підтримує використання попередньо створених баз даних під час встановлення, що дозволяє встановлювати продукти XProtect VMS з керуванням дозволами SQL-сервера на існуючу локальну базу даних.

Покращення відновлення після відмови

Нові удосконалення XProtect Management Failover забезпечують підвищену безпеку та нижчу вартість володіння для великих інсталяцій під час запуску SQL і серверів керування на окремих машинах. Нова система також може зменшити кількість необхідних серверів, оскільки контролер домену більше не потрібен, а сервер керування та запису тепер можуть працювати на одній машині.

З усіх додаткових питань щодо оновлення XProtect 2023 R2 або замовлення та тестування продуктів Milestone звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:

Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Керівник відділу продажів
тел.: +380 44 351 14 37 (вн. 139)
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua