Новости

[Legrand] Компанія IQ Trading представила актуальні рішення Legrand

21 червня компанія IQ Trading в партнерстві з Legrand взяла участь в Archmeeting, який зібрав у Львові понад 200 архітекторів і дизайнерів.

Сьогодення ставить перед дизайнерами та архітекторами нові та складні виклики — необхідно швидко відновлювати та будувати житло під час війни. Для допомоги вирішення цих завдань IQ Trading представила на Archmeeting обладнання європейського бренду Legrand, яке задовольняє потреби при реалізації рішень на всіх рівнях: починаючи з автоматики і фурнітури та закінчуючи системами розумного будинку. Таке використання єдиного бренду дозволяє вирішити питання сумісності як по технічним складовим, так і по дизайну обладнання та фурнітури.

Фурнітура Legrand має сучасний дизайн та пасує до будь-якого інтер'єру. Електроінсталяційне обладнання Legrand — це великий вибір різнокольорових виробів. Кожен механізм і кожна рамка мають витончений вигляд. Ідеальне поєднання форми та функціональності.

  

Система «Розумний будинок» від Legrand розрахована для автоматизованого керування підсистемами будівлі будь-якого рівня: від початкового, реалізованого на швидкорозгортуваній лінійці Legrand Netatmo, до потужного, масштабованого рішення рівня будинку, ТРЦ або готелю, що реалізується на базі обладнання стандарту KNX (виробництва Legrand), яке є загальновизнаним у світі для систем подібного рівня.

Рішення Legrand використовуються в приватному та муніципальному будівництві, в ремонті офісів та будівництві готелів і ТРЦ, при автоматизації будівель, а також в медичних закладах.

Компанія IQ Trading є офіційним дистриб'ютором продукції Legrand на території України. З повним переліком продукції, яку ми пропонуємо, та з актуальними цінами на неї ви можете ознайомитись у прайс-листах за посиланням http://iqtrading.com.ua/partneram/pricelists/

З усіх питань отримання партнерських цін та наявності товару на складі звертайтесь до нашого відділу продажу:

IQ Trading Group

87-А, вул. Межигірська 04080 м. Київ, Україна
тел.: +380 (44) 351-14-37
e-mail: iqcs@iqtrading.ua

Відповідальні менеджери:

Дмитро Трушін
тел.: +380 (44) 351-14-37 (вн. 120)
моб.: +380 (50) 648-55-68 (Viber)
e-mail: d.trushin@iqtrading.ua 

Андрій Шкурко
тел.: +380 (44) 351-14-37 (вн. 135)
моб.: +380 (93) 909-49-59 (Viber)
e-mail: a.shkurko@iqtrading.ua