Новости

[Axis] Біспектральні камери Axis Q8752-E в наявності на складі

Представляємо біспектральну камеру Axis Q8752-E, яка виявляє об'єкти на відстані до 3 км за будь-якої погоди. 

Камера AXIS Q8752-E ідеально підходить для спостереження за периметром та в пунктах прикордонного контролю.

Єдиний пристрій AXIS Q8752-E поєднує в собі дві різні камери:

  • Оптична камера для ефективної візуальної ідентифікації з 32-кратним оптичним зумом.
  • Тепловізійна камера з 3-кратним зумом для надійного цілодобового виявлення об’єктів , за будь-яких погодних умов і при будь-якому освітленні.  
AXIS Q8752-E дозволяє виявляти людину на відстані 3 км згідно з критеріями Джонсона. Камера оснащена електронним стабілізатором зображення (EIS) на обох каналах та відрізняється плавною роботою PTZ. 

Біспектральні камери AXIS Q8752-E доступні зі складу.

Камера забезпечує огляд по вертикалі в кутовому діапазоні від -90 ° до +45 ° і безмежне панорамування 360 ° для швидкої зміни положення камери та плавного відстеження об'єктів. Технології Forensic WDR і Lightfinder 2.0 гарантують зображення з насиченими кольорами і чіткими деталями об'єктів, що рухаються навіть при поганому освітленні або майже в темряві.
 
AXIS Q8752-E постачається з програмами AXIS Motion Guard, AXIS Fence Guard та AXIS Loitering Guard для відеоспостереження з попереджувальним реагуванням. Крім того, в камері передбачено все необхідне для передачі звуку, достатньо лише підключити мікрофон. У випадку агресивних вигуків, пострілів, звуків розбитого скла камера AXIS Q8752-E може автоматично сповіщати про інциденти, які можуть статися або вже сталися, дозволяючи зробити швидкі та адекватні дії для мінімізації наслідків.
 
Ця високонадійна камера підтримує передові функції безпеки для запобігання несанкціонованому доступу та захисту вашої системи. 
 
Детальніше про камери AXIS Q8752-E можна дізнатися з відео:
 

З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Axis Communications звертайтеся до відділу продажів IQ Trading:

Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Менеджер з розвитку бізнесу
тел.: +380 95 906 19 44 (Viber)
e-mail: s.nizhelskyi@iqtrading.ua